Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

BBQ catering van Just Cooking

Denk aan een lekker stukje vlees en een overheerlijk groentebuffet, afgewerkt met een drankje dat je niet kan laten staan. Dat is het onmisbaarste deel van de hoogwaardige culinaire BBQ catering op maat van Just Cooking. Onze grill masters zijn niet voor niets experts in show cooking en verlenen een geheel nieuwe dimensie aan het concept barbecueën. Door onze unieke barbecueformules die culinaire topgerechten combineren met een sfeervolle totaalbeleving ben jij zeker dat jouw bruiloft, bedrijfsfestiviteit of ander evenement een echte parel wordt.

Smaak + sfeer = sublieme BBQ catering

Wil jij een outdoor beleving die baadt in exclusieve sferen? Dan is onze BBQ catering de perfecte oplossing. Ons team van gespecialiseerde smaakmakers kruidt niet alleen de gerechten, maar ook de atmosfeer. Reken daarbij op unieke smaakbelevingen door foodschotels die met de grootste zorg zijn bereid. Een streling voor het oog en zinnenprikkelend voor al je zintuigen. Topgastronomie met een ongeziene finesse en elegantie.

Wil jij een outdoor beleving die baadt in exclusieve sferen? Dan is onze BBQ catering de perfecte oplossing
Onze BBQ catering doet je verlangen naar verre reizen geïnspireerd door internationale keukens.

BBQ catering met een werelds karakter

Verwacht je aan bijzondere smaaksensaties zoals perfect gegaarde lamsboutjes, een vers kreeftje of black tiger gamba’s op de grill. Onze BBQ catering doet je verlangen naar verre reizen geïnspireerd door internationale keukens. Droom even weg bij een kiemensalade met linzen en tuinboontjes, gepofte rode biet met avocado en erwtjes of Nobashi-garnalen met een Mexicaanse topping. BBQ catering van Just Cooking overstijgt met andere woorden het traditionele, klassieke karakter. En wat staat steeds centraal in onze werkwijze? Creatieve inspiratie en verrijkende innovatie door wereldse invloeden.

Onze BBQ catering op jouw feest

BBQ catering van Just Cooking? Just Enjoy! Terwijl onze culinaire performers de Ofyr, Oklahoma of Green Egg op temperatuur brengen, de perfecte cuisson voltooien of verse bearnaisesaus kloppen in onze vuurkeuken, geraken jouw gasten in de stemming bij een heerlijk aperitief en fingerfood om duimen van af te likken. Dan volgt een festijn van aanschuiven en sfeervol tafelen bij perfect gegaarde culinaire hoogstandjes en aangepaste drankenformules.

BBQ catering van Just Cooking? Just Enjoy!

BBQ catering met een authentieke sfeerbeleving

Wil jij een barbecue organiseren waar je gasten nog jaren over praten? Eentje waar niet alleen alle smaken overheerlijk zijn, maar ook het totaalconcept een prachtig plaatje vormt? Voor een sfeervolle totaalbeleving met luxueuze BBQ catering schakel je Just Cooking in als partner. Wij zetten steeds maximaal in op smaak- én sfeerbeleving. We bakken namelijk op echt houtskoolvuur, braden op onze chuckwagen en grillen op cederhout. Ook halen wij onze Green Egg boven voor bijzondere smaaksensaties en zetten we een indrukwekkend show cooking spektakel neer met onze authentieke Oklahoma Joe barbecue. Kan je de barbecuekruiden al ruiken?

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!