Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Een lekker feestmenu voor iedereen

Tegenwoordig is het niet gemakkelijk om een feestmenu uit te kiezen waar alle gasten zich in kunnen vinden. De klassieke eters worden vergezeld van vegetariërs, mensen met allerhande allergieën en natuurlijk ook de altijd aanwezige moeilijke eters. Hoe kies je dan een menu waar iedereen duimen en vingers bij aflikt? Just Cooking helpt je verder in deze blog!

Welk feestmenu kies ik?

Organiseer je binnenkort een groots feest? Dan wil jij natuurlijk uitpakken met een overheerlijk feestmenu. Toch kijk je er al grandioos tegenop om het menu samen te stellen, want één van je gasten eet geen gluten, een andere heeft dan weer een te hoge cholesterol en hier en daar eet er iemand lactosevrij. Maar geen nood, er zijn genoeg alternatieven voor gasten met voedselallergieën of speciale diëten die ook door de rest van je gasten gesmaakt zullen worden.

 

 

Feestmenu’s doorheen het jaar

Of het nu een menu voor een avondfeest is, lekkere feestgerechten of een Italiaans feestmenu, iedereen kan zich, mits de nodige aanpassingen, in jouw feestmenu vinden.

Welk feestmenu kies ik?
Zelfs een volledig vegetarisch feestmenu is een optie. Verwen je gasten kortom met een feestmenu boordevol verrukkelijke gerechten. Streekgebonden of met wereldse invloeden. Met of zonder vlees. Naast de vanzelfsprekende aangepaste wijnen ontvang je jouw gasten met enkele (alcoholvrije) cocktails waardoor ze er gegarandeerd jaren later nog over spreken.
Of het nu een menu voor een avondfeest is, lekkere feestgerechten of een Italiaans feestmenu, iedereen kan zich, mits de nodige aanpassingen, in jouw feestmenu vinden.

Inspiratie voor een smakelijk feestmenu

Bied jouw gasten eens een restaurantwaardig feestmenu aan. Wat dacht je van een voorgerecht geïnspireerd op saltimbocca met kalfsvlees, salie en black tiger garnalen? Zijn er mensen allergisch voor vis- en schaaldieren? Dan vervangen we de garnalen bijvoorbeeld door krokante kipcrackers. Liever geen vlees? We vervangen het kalfsvlees door quinoa, dat kan ook. Als hoofdgerecht verras je je gasten bijvoorbeeld een keer helemaal vegetarisch met een eigentijds gerechtje met de lekkerste groentjes van het seizoen. Eindigen doe je dan weer met gevarieerde snoepertjes; van een klassieke tiramisu, tot een speels geïnspireerd dessertje rond mojito. Klaar! Jouw feestmenu wordt gegarandeerd een groot succes.

Een feestmenu maakt jouw feest

Of je de catering nu zelf voorziet of toch de hulp inschakelt van een traiteur, door doordacht over je feestmenu na te denken, smult iedereen ervan. Toch nog geen inspiratie genoeg opgedaan in deze blog? Dan is Just Cooking er voor jou! Voor een onvergetelijk feest kiezen we namelijk met plezier een feestmenu voor je uit. Een feestelijk menu dat je gasten nooit meer vergeten. Tot binnenkort?

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!