Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Feest organiseren? Sharing is caring.

 

Wil je binnenkort een feest organiseren, maar heb je nog geen idee welk foodconcept je wil gebruiken? Of het nu gaat om een babyborrel, een pensioenfeest, een personeelsfeest, een trouwfeest of misschien wel een gender reveal party: foodsharing is helemaal in. Lees er alles over in deze blog!

Waarom een feest organiseren met foodsharing?

Foodsharing is een culinair concept waarbij een cateraar of traiteur verschillende gerechten in het midden van de tafel plaatst. Vergeet een apart opgesteld buffet, het eten staat gewoon in het centrum van de belangstelling. De gasten verdelen al dat lekkers onderling waardoor iedereen overal van kan proeven. Foodsharing is met andere woorden meer dan gewoon een maaltijd. De gasten vervelen zich niet, want lekker eten en gezelligheid staan bij dit concept steeds centraal. Klinkt als een leuke wijze om een feest te organiseren, en dat is het ook!

Waarom een feest organiseren met foodsharing?

Unieke manier om een feest te organiseren

Verras je gasten met een uniek concept. Laat hen proeven van allerlei lekkere gerechten zonder dat ze alles moeten opeten. Een hapje hier, een hapje daar … Bovendien is foodsharing uitstekend geschikt om van je feest iets speciaals te maken. Leg dus zeker je eigen accenten en kies uit een massa aan mogelijke gerechten. Je gasten zijn je sowieso dankbaar dat ze hun grenzen eens mogen verleggen met de culinaire smaakmakers die jij hen aanbiedt. Foodsharing is kortom de ideale manier om de culinaire wereld te ontdekken, perfect om een feest te organiseren.Het allergrootste voordeel van een feest te organiseren met foodsharing?

Voordelen van een feest te organiseren met foodsharing

Het allergrootste voordeel van een feest te organiseren met foodsharing? Het eten op tafel is een dankbaar gespreksonderwerp en start met dit concept automatisch. Verder doe je met dit concept ook voor iedereen goed. Iedereen kiest namelijk volledig zelf wat ze willen eten. Grotere eters kunnen zich volledig laten gaan, terwijl de kleinere eters onder ons zelf kiezen wanneer ze stoppen met smullen. Daarnaast krijgen bijvoorbeeld vegetariërs verschillende alternatieven aangeboden waardoor het diner voor iedereen een feest wordt. Gedaan dus met keuzestress, want dankzij foodsharing geniet je van verschillende lekkere gerechten. Denk maar aan tajines boordevol parelcouscous, groenteschotels, klassieke gerechten uit oma’s keuken, gastronomische toppertjes waarvan je smulde op verre reizen, …

 

Een feest organiseren met culinaire smaakmakers

Wil jij een feest organiseren waar je gasten nog jaren over spreken? Zorg dan dat ze er goede herinneringen aan overhouden. En hoe kan dat beter dan met foodsharing? Deze interactieve vorm van eten brengt de gesprekken spontaan op gang. Iedereen zit namelijk samen aan tafel te genieten van dezelfde culinaire toppers waardoor ze meteen een topic hebben om over te praten. Werk het geheel af met een unieke beleving van Just Cooking en je hebt het ideale recept voor een onvergetelijk feest.

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!