Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Unieke en originele feestlocaties

Feit: feesten doe je het liefst in stijl. De locatie is dan ook een onmisbare factor in wat zal bijblijven bij je gasten. Just Cooking neemt daarom de zoektocht naar een unieke en passende feestlocatie voor jouw concept volledig uit je handen.

 

Heb je een voorkeur voor een bepaalde feestlocatie die zelf catering aanbiedt, maar wil je toch werken met Just Cooking? Geen probleem, ook dat lossen we graag voor je op!

 

Wij zijn benieuwd naar je wensen en spreken samen de mogelijkheden met je door.

Wij zetten je alvast op weg met enkele sfeervolle toplocaties

 

Een schitterende feestlocatie die prestige uitademt. Voor een huwelijksfeest, babyborrel of tuinfeest in stijl. Kasteel Den Brandt biedt plaats aan 400 personen voor een receptie, 150 personen voor een diner en 225 personen voor een dansfeest. Koetshuis Zuid biedt plek aan 100 personen voor een receptie, 56 personen voor een diner en 100 personen voor een dansfeest. Ze vormen samen een gevestigde waarde in Antwerpen.…

Kasteel Den Brandt - Antwerpen

Feestlocatie Kasteel Den Brandt - Antwerpen
Feestlocatie Kasteel De Renesse – Oostmalle

Kasteel De Renesse, gebouwd in Vlaamse neorenaissancestijl, maakt deel uit van Domein de Renesse in het centrum van Oostmalle. Het park is bij benadering 20 hectare groot. Je kan er feesten in diverse zalen zoals de Ridderzaal, Rode Zaal, Blauwe Zaal of het Salon. De ideale feestlocatie voor een familiefeest, lente- of communiefeest of een huwelijksfeest, maar ook voor een bedrijfsfeest, receptie of jubileum.

 

Kasteel De Renesse – Oostmalle

In de bijzonder mooie feesthal van Golfclub Witbos kan je eender welk feest organiseren. Van familie-, trouw-, of communiefeest tot bedrijfsfeest. De feesthal wordt afgewerkt met een grote parking en een achterliggend plein waar je een huwelijksceremonie of receptie kan organiseren. Misschien wel de perfecte feestlocatie voor jouw droomfeest.

 

Golclub Witbos – Noorderwijk

Feestlocatie Golclub Witbos – Noorderwijk
Feestlocatie Stokers – Antwerpen

Stokers in Antwerpen is de ideale feestlocatie voor bedrijfsevenementen. Je hebt er de ruimte en de middelen om een uniek bedrijfsfeest te organiseren. Bezetting tot circa 175 personen. Ook voor originele vergaderingen is deze locatie uitermate geschikt. Tot zelfs 40 personen!

 

Stokers – Antwerpen

In de tuin van tuinarchitect Wim Verrezen feest je in luxe. Naast de Tuinzaal ligt de privétuin met terras, zwemvijver en een enorm grasveld. De Tuinzaal is geschikt voor menu’s aan tafel, buffetten, recepties en barbecues. Absoluut een unieke feestlocatie.


Tuinzaal Wim Verrezen – Westerlo

Feestlocatie Tuinzaal Wim Verrezen – Westerlo
Feestlocatie Feestzaal Prinsenhof – Herenthout

Een idyllische feestgelegenheid in een eeuwenoude vierkanthoeve. In de grote zaal van 170m² met steunbalken kunnen 90 gasten plaatsnemen aan tafel, 120 gasten staan voor een walking dinner met buffet en 140 gasten terecht voor een party. De kleine zaal van 110m² biedt plaats aan 60 gasten om te tafelen, 90 gasten voor een walking dinner en 100 gasten voor een party.


Feestzaal Prinsenhof – Herenthout

De mogelijkheden zijn eindeloos. Geïnspireerd?

 

Maak een afspraak 

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!