Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Personeelsfeest met topcatering

Tijd om je personeel eens extra in de watten te leggen? Organiseer dan een personeelsfeest! Zoek een unieke locatie, bedenk een memorabel concept en top dit alles met bijzondere foodconcepten. Een personeelsfeest om nooit te vergeten! Waarschijnlijk laat jouw agenda dit echter allemaal niet toe en zoek jij een betrouwbare allround cateraar waarbij de totaalbeleving centraal staat. Daar komt Just Cooking dan ook goed van pas!

Zin in een werelds personeelsfeest?

Smaak + sfeer = geslaagd personeelsfeest

Zin in een werelds personeelsfeest? De keuken van Just Cooking wordt gekenmerkt door een hedendaags karakter en een mengeling van streekgebonden en internationale ingrediënten die worden gekruid of gegaard volgens de wereldkeuken. Denk aan Aziatische gerechten, Mexicaanse of Marokkaanse invloeden. Uiteraard stemmen wij onze culinaire formules af op jouw wensen. Vegetarische of veganistische alternatieven en receptjes aangepast aan allerhande voedselintoleranties en levensstijlen zijn voor ons geen uitdaging maar een vanzelfsprekendheid.

Show cooking op jouw personeelsfeest?

Hoge ogen gooi je als zaakvoerder tijdens je personeelsfeest wanneer je de hoogwaardig culinaire hoogstandjes van Just Cooking op tafel tovert. Van een stijlvolle walking dinner tot een exclusief en volwaardig degustatiemenu waarbij je gasten kennismaken met vernieuwende en verbluffende smaaksensaties. Ieder bord wordt zorgvuldig en met liefde bereid en evenaart de perfectie bij het verlaten van de keuken. Maximale sfeerbeleving zetten wij neer dankzij onze belevenisbuffetten of de Green Egg, Oklahoma Joe barbecue of Ofyr. Show cooking pur sang. Voor een personeelsfeest met karakter.

Hoge ogen gooi je als zaakvoerder tijdens je personeelsfeest wanneer je de hoogwaardig culinaire hoogstandjes van Just Cooking op tafel tovert.
Onze smaakmakers op jouw personeelsfeest Mag jouw personeelsfeest net dat tikkeltje meer zijn? Chef-kok Jan Tobben praat graag de mogelijkheden voor jouw personeelsfeest door. Als creatieve expert in concept cooking en met een achtergrond in verschil

Onze smaakmakers op jouw personeelsfeest

Mag jouw personeelsfeest net dat tikkeltje meer zijn? Chef-kok Jan Tobben praat graag de mogelijkheden voor jouw personeelsfeest door. Als creatieve expert in concept cooking en met een achtergrond in verschillende sterrenzaken is hij als geen ander geschikt om het culinaire aanbod af te stemmen op jouw noden. Voortgaand op de veelvuldige complimenten die we als traiteur mogen ontvangen van ontroerde gasten, spreken we uit ervaring wanneer we zeggen dat genodigden onder de indruk zijn van onze verfijnde gastronomie en persoonlijke service. Nu jouw personeel nog!

Just Cooking wakkert het vuur aan op jouw personeelsfeest

Harten sneller laten slaan met onze esthetische kunstwerkjes en zinnenstrelende smaakbommetjes is waar wij dag na dag opnieuw voor gaan. Jouw personeelsfeest, onze ambitie. Wij streven op authentieke wijze naar gelukzalige momenten. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!